Logo Home ContactUs SiteMap Login
Priprema za školu
slika01

Često se kod roditelja pojavi nervoza pred djetetov polazak u školu. Mnoga su pitanja i dvojbe: je li dijete spremno, zna li dovoljno, kakva mu je pažnja, je li socijalizirano i što je uopće važno za djetetov uspjeh u školi?

Važno je naglasiti da, iako dijete može biti spremno i zrelo za školu, ukoliko se osjeća nesigurno, neće moći ostvariti svoj potencijal. Predškolsko dijete treba pomoć odrasle osobe kako bi razvijalo svoje sposobnosti i usvajalo nova znanja. Poticanje razvoja djeteta na različitim područjima omogućiti će djetetu usvajanje optimuma znanja potrebnih za polazak u školu i istovremeno maksimizirati njegov razvojni potencijal.

Programom pripreme za školu naši stručnjaci s višegodišnjim iskustvom rada u osnovnim školama i upisnim komisijama procjenjuju sposobnosti djeteta te ga pripremaju za uspješan polazak u školu.

Primjeren je:
  • djeci predškolske dobi (posebno onoj čiji roditelji nemaju dovoljno vremena za pripremu djeteta za školu)
  • djeci koja radi teškoća u ranijem razvoju nisu uspjela steći znanja potrebna za upis u prvi razred
  • djeci koja trebaju duže vrijeme kako bi usvojila određene pojmove.
Programom su obuhvaćeni svi preduvjeti uspješnog učenja koji se svladavaju kroz igru i zabavu, te se provodi individualno uz redovno praćenje sposobnosti i potreba svakog djeteta.

Vezani članci

 
Predškolci, vrijeme je za pripremu (2.dio)
Autorice teksta: Stela Horvat i Nataša Čičin-Šain
Prije dva tjedna počeli smo pisati o najvažnijim pitanjima koja muče roditelje predškolaca. U ovom članku čitajte o potrebnim znanjima i sposobnostima kojima vaš predškolac mora ovladati kako bi uspješno startao sa svojim školovanjem.
pročitaj članak
Predškolci, vrijeme je za pripremu!
Autorice teksta: Stela Horvat i Nataša Čičin-Šain
Za koji mjesec započet će upisi u školu. Kako bi mogli na vrijeme pripremiti svoje dijete i sebe na sve promjene koje vas očekuju, s pripremama je potrebno započeti već sada.
pročitaj članak

Rezervirajte termin

Ime i Prezime
 
Email

   
Kontakt broj telefona

 
Pitanje
 
Korneo Primus d.o.o.
Kralja Zvonimira 60
10000 Zagreb
01 / 4571 116
www.korneo.hr
korneo@korneo.hr
radno vrijeme: prema
dogovoru
PDFinfo - letak
Mama&Beba