fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Naši suradnici o nama

Suradnju s Kabinetom Korneo njegujemo još od travnja 2012. Na jednostavan, pitak, no opet edukativan način njihovi tekstovi pomažu našim čitateljima da bolje razumiju svoje mališane te da pravovremeno i ispravno reagiraju na određena ponašanja i simptome. Časopisu Mama&Beba velika je vrijednost imati Korneo tim za stručnog suradnika, upravo zato jer dijelimo zajedničku misiju: savjetovati, osvijestiti i pomoći.

Glavna urednica časopisa MamA&bebA

Mi u Maminom suncu izuzetno cijenimo kvalitetne i vrijedne tekstove koji su pristupačni svakom čitatelju. Ujedno volimo stručne, ali i ugodne suradnike. U timu Kabineta Korneo pronašli smo sve to pa i mnogo više. Svaki članak koji izađe iz pera Kabineta Korneo pisan je s ljubavlju, jasno, a opet vrlo poučno. Vjerujemo se da će naša lijepa suradnja potrajati dugo na radost svih mama i trudnica koje nas rado čitaju i uče sve one bitne stvari vezane za naše najmlađe.

Andrea Hribar Livada, urednica besplatnog časopisa za mame i trudnice Mamino sunce

My relationship with Korneo has been established through a number of projects and collaborations. This highly educated team of experts in Korneo are putting lots of effort, energy and enthusiasm into making Floortime therapy available to their patients. Our collaboration brings me great pleasure and I look forward to more projects in the future.

Tim Bleecker

Vodeći svjetski stručnjak na području dječje psihologije, specijalist za Floortime i direktor The Greenspan floortime centra, USA

S timom Korneo počeli smo surađivati prije četiri godine kada su nam odlučile pomoći na našem portalu Klinfo.hr voditi rubriku "Pitaj logopeda i defektologa". Ovisno o problemu i području, stručnjakinje iz Kabineta Korneo izmjenjuju se i odgovaraju na pitanja roditelja, naših čitatelja. Presretni smo što se svakom pitanju posvete s velikom pažnjom i doista žele konkretnim savjetom pomoći roditelju. Jer svakom roditelju njegov je problem najveći i najvažniji. Do sad smo od roditelja dobili samo zahvalnost i pohvale za odgovore i smjernice koje su primili iz Kornea, a i mi smo zahvalni jer je suradnja od prvog trenutka ugodna, puna uvažavanja i povjerenja. Poslovni odnos s godinama je prerastao i u neposredniji, spontaniji i prijateljskiji, pa se veselim svakog ponedjeljka pozdraviti ih s "Drage moje (...ovog tjedna nekoliko pitanja za vas)

Suradnici s portala Klinfo.hr

Stručni tim Kabineta za razvojnu podršku Korneo s Ordinacijom.hr surađuje već niz godina. Suradnja donosi sreću i zadovoljstvo ne samo Ordinaciji.hr, nego, što je još važnije, roditeljima. U bespućima Interneta, u vremenu kada je teško znati razlikovati korisne od beskorisnih i besmislenih informacija i savjeta, članci s potpisom Korneo stručnjaka zaista nailaze na itekako dobre reakcije čitatelja, posebice roditelja. Osim toga, njihovi tekstovi su dokaz da je roditeljstvo jedan predivan, ali itekako odgovoran posao u kojem nikad ne možemo prestati učiti. Naime, u svakoj se temi jasno vidi crvena nit kojom bi se svi roditelji i odgajatelji trebali voditi – individualan pristup djetetu i pružanje mogućnosti za vlastitim ostvarenjem recept su za dječju sreću

Suradnici s portala Ordinacija.hr