fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

O nama

Naš Tim

Tim Kabineta Korneo čine stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u kliničkoj dijagnostici, individualnom i grupnom radu s djecom, savjetodavnom radu s roditeljima, te su članovi upisnih komisija u prvi razred osnovne škole. Članovi su stručnjaci s područja edukacijsko - rehabilitacijskih znanosti dodatno educirani i licencirani u različitim specifičnim terapijskim područjima.

Osnivači

Kabinet Korneo izrastao je iz jednog velikog prijateljstva, ljubavi i odanosti prema radu.

mag.rehab.educ.

Nataša Čičin – Šain

Nataša Čičin – Šain rođena je 1970. godine u Zagrebu gdje je završila osnovnu i srednju školu i diplomirala na Edukacijsko - rehabilitacijskom fakultetu 1994. godine te stekla zvanje profesora defektologije. Svoja internacionalna iskustva u stažu dužem od 20 godina stekla je u Velikoj Britaniji gdje je živjela i radila nekoliko godina. Ustanove u kojima je tamo radila (Sunshine House School – London, New College Worcester-Worcester te Montessory Nurcury-London) bile su vrlo vrijedno iskustvo i edukacija koje su doprinijele njenom formiranju u stavovima i uvjerenjima kao stručnjaka s područja rehabilitacijskih znanosti. Danas živi u Zagrebu. Suosnivačica je Kabineta za razvojnu podršku Korneo. Dugogodišnja je članica komisija za upis djece u prvi razred te je dugi niz godina radila u osnovnoj školi kao defektolog učitelj. Završila je edukaciju vezanu za art terapiju te je bila polaznica SEP programa – programa koji ju je educirao za savjetovanje, edukaciju i podršku djeci i roditeljima. U Oxfordu je završila edukaciju za primjenu mjernog instrumenta ADOS (Autism Diagnostic Observation Schedule) te postala jedna od tek nekoliko licenciranih dijagnostičara u Hrvatskoj. Stručna je suradnica časopisa „Mama i beba“, “Mamino Sunce”, te portala „Ordinacija.hr“ ,"klinfo.hr" i “pitaj mamu”. Majka je dvoje djece (kćeri i sina), a u slobodno vrijeme voli skijati, igrati tenis, jedriti, fotografirati i baviti se keramikom.

Osnivači kabineta Korneo, Stela Horvat i Nataša Čičin-Šain

mag.rehab.educ.

Stela Horvat

Stela Horvat rođena je 1982. godine u Vinkovcima gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2005. godine na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu. Dobitnica je dvije Dekanove nagrade za najboljeg studenta na godini (na studijskoj godini 2001/2002 i 2002/2003). Također je dobitnica dvije Rektorove nagrade od kojih je jedna za studentski rad ”Senzorička integracija i ADHD sindrom kod dječaka osnovnoškolske dobi” s kojim je sudjelovala i na 4. Europskom kongresu „Mental health and mental retardation: A lifespan multidisciplinary approach“. Surađivala je na projektu „Individualizirani edukacijski programi“ koji je proveden u Zagrebu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. Završila je edukaciju vezanu za procjenu i tretman disfunkcije senzorne integracije kod djece koju je organiziralo Sveučilište Missouri – St. Louis. Bila je polaznica SEP programa koji ju je educirao za savjetovanje, edukaciju i podršku djeci i roditeljima. Nakon studija godinu dana je radila u osnovnoj školi u Vinkovcima kao stručna suradnica. Sada živi i radi u Zagrebu. Više od 10 godina radila je u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi kao defektolog – učitelj. Niz godina bila je članica upisnih komisija za polaznike prvog razreda. Suosnivačica je Kabineta za razvojnu podršku Korneo koji je osnovan 2010. godine. 2016. godine se u Oxfordu, Velika Britanija educira iz područja dijagnostike poremećaja iz spektra autizma te stječe licencu za upotrebu ADOS - 2 dijagnostičkog instrumenta. Stručna je suradnica časopisa „Mama i beba“  i „Mamino sunce“ za koje piše stručne članke, te surađuje s portalima ordinacija.hr, klinfo.hr i cuvarkuca.hr. Voli sve aktivnosti vezane uz ljeto i more, rolanje i čitanje, a najviše uživa u igri sa svojim sinovima.

Ostali članovi tima